Kurum Adı : Veli Keleş İlkokulu
WEB Adresi : http://velikelesilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yukarıkardere Köyü Bahçe/Osmaniye

VİZYON
Yukarıkardere İlkOkulu olarak biz; Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğinin kazandırmak olduğuna inanıyoruz.

MİSYON
Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek

Öğretmen Sayısı : 9
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 118
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati :
Derslik Sayısı : 7 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli :

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun bulunduğu Yukarıkardere köyü Osmaniye il merkezine 38 Bahçe İlçe merkezine ise 8 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Ulaşım : Bahçe ilçesinin en büyük köylerinden olan Yukarıkardesesi köyüne ulaşım diğer köylere nazaran daha kolaydır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Yukarıkardere köyü iki dağın arasında kurulu bir dağ köyüdür. Arazi şartlarından dolayı tarım yapılabilir alanı çok yoktur. Buna rağmen kiraz yetiştiriciliği önemli gelir kaynaklarındandır.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ